Meer resultaten voor calorieverbruik spinning

calorieverbruik spinning

Top 10 sporten waarmee je de meeste calorieën verbrandt! Evert van der Zee Coaching.
Ik doe regelmatig hardlopen en ik speel voetbal, dus zo te lezen zit ik goed. 26 april 2017 om 1118.: Ik doe hardlopen en spinning. Mooie van spinning is wel dat het heel vriendelijk is voor je lichaam kwa belasting.
Afvallen spinning: spinnen NIET ideaal voor vetverbranding Gezondr.nl.
45 minuten spinning met een lage intensiteit zorgt voor een verbranding van 270 calorieën, waarvan 160 calorieën 60% uit vetten komt. 45 minuten spinning op een hoge intensiteit zorgt voor de verbranding van 680 calorieën, waarvan 270 calorieën 40% uit vetten.
Hoeveel calorieën verbrand je nu echt met jouw favoriete sport? Fit Gezond Nina HLN.
Maar hoeveel calorieën verbrand je nu echt met jouw favoriete activiteit? Niet echt verwonderlijk die stijve benen en bilspieren na een sessie indachtig, maar met spinning verbrand je maar liefst 500 tot 700 calorieën per les. Uiteraard hangt het precieze aantal calorieën af van persoon tot persoon, maar al dat gezweet levert toch een behoorlijk resultaat op.
Fitness NL Calorieverbruik met spinning.
Dit aantal is uiteraard afhankelijk van het gewicht; bij een gewicht van 60 kilogram verliest men zo'n' 175 calorieën, 70 kilo resulteert in een verlies van 205 en bij 80 kilo kan men rekenen op een calorieverbruik dat rond de 235 calorieën per 15 minuten ligt. Spinning staat hierdoor redelijk hoog op de lijst aan activiteiten als het gaat om het calorieverbruik.
Afvallen en calorieën verbranden, welke sport kies ik? Optima Vita.
Calorieverbruik is namelijk sterk afhankelijk van geslacht, lichaamssamenstelling, leeftijd en natuurlijk hoe intensief je mee doet! De ene wandelaar stapt stevig door, terwijl de andere rustig slentert. Uitgaand van bovenstaande tabel zou je dus kiezen voor spinning of hardlopen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden.

Contacteer ons

afvallen door spinning
spinning online
calorieverbruik spinning
spinning goed voor afvallen
hoeveel calorieën verbrand je met spinning
wat is spinning
Trainingsschema Spinning
afvallen spinning
spinning hometrainer
spinning training video nederlands