Resultaten voor Spinning programma

Spinning programma

de wielervrienden.be Spinning.
Na de vele Aerobic-technieken, heeft een nieuwe avontuurlijke trainingsvorm duizenden deelnemers in Amerika en Europa te pakken gekregen! Het spinning programma is nu ook in uw sportcentrum een fantastische nieuwe toevoeging aan uw trainingsmogelijkheden. Spinning is fietsen in een groep, in de zaal en op het ritme van gevarieerde muziek.
Hoe begin ik met spinning.
Vaak wordt de term spinning als synoniem gebruikt voor indoor cycling. Officieel is spinning een vorm van indoor cycling die door het bedrijf Mad Dog Athletics als naam geregistreerd is en alleen voor hun vorm van indoor cycling mag worden gebruikt. Andere vormen van indoor cycling zijn RPM en Schwinn indoor cycling. Voor welk programma de sportschool ook kiest, het belangrijkste is dat de instructeurs kundig en enthousiast zijn.
Afvallen met Spinning.
Een spinning programma volgen kan tegenwoordig bij vrijwel alle sportscholen. Een spinning les bestaat uit circa 40 minuten. Een spinning programma wordt vaak langzaam opgebouwd, waarna u na enkele minuten hard gaat fietsen. Vaak op de ritme van de spinning muziek.

Contacteer ons

spinning wattage
Spinning kleding
spinning oefeningen
spinning vetverbranding
spinning goed voor
Spinning programma
spinning fiets afstellen